screenshot-www.telegraph.coLa darrera aparició a la premsa ha estat a la secció de viatges del diari The Telegraph, juntament amb una selecció de restaurants de la Costa Brava entre els que cita El Celler de can Roca, Pa i raïm, Es balconet o Sa Rascassa, per citar-ne només alguns. La informació s’ha publicat el dijous, 27 d’agost de 2015.

AnguladelTerIbericUn article de Jordi Bosch a la contraportada del Diari de Girona del 21 de juny de 2015 també s’esmenta el Restaurant Ibèric d’Ullastret, relacionat amb un dels plats de temporada que serveix quan n’hi ha, les Angules del Ter. L’article, amb tocs personals i d’història sobre les angules també fa esment a la presència de l’autor al nostre establiment i de l’activitat de la pesca de l’angula per part de Juli Carbó, pescador, propietari d’Angules del Ter i proveïdor del Restaurant Ibèric.

LaVanguardia-IbericEl pare, Tomàs, amb els tres germans, Enric, Gerard i David, a la sala del Restaurant Ibèric, d’Ullastret, en un reportatge publicat a les planes salmó del diari La Vanguardia, a la secció ‘5 a taula’, on fa un repàs dels plats més destacats i una mica d’història del restaurant.